EL PARLAMENT MUNDIAL DE LES RELIGIONS

El Parlament Mundial de les Religions o Parlament de les Religions del Món és una organització internacional no governamental de diàleg interreligiós i ecumènic que va néixer a Chicago, Estats Units, entre l’11 de setembre i el 27 de setembre de 1893. Va ser el primer cop a la història humana que es va intentar crear un fòrum de diàleg entre totes les religions mundials.

Va ser creat per cultivar l’harmonia entre les comunitats religioses i espirituals del món i fomentar-ne el compromís amb el món i les institucions rectores per tal d’aconseguir un món just, pacífic i sostenible. Per a assolir això, conviden persones i comunitats que estiguin disposades a invertir per igual a aconseguir aquest objectiu des de diverses àrees i programes.

A la nostra novel·la, les Brigades de la Fe, sorgeixen com l’enemic més gran dels nostres protagonistes, com el braç executor de l’organització fosca interreligiosa, “Els Protectors de l’Ordre Mundial”, i sorgides clandestinament a l’auspici del Parlament Mundial del 2.009 a la ciutat de Melbourne (Austràlia).

Més informació:

WEB DEL PARLAMENT MUNDIAL DE LES RELIGIONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow by Email
Facebook
Instagram