EL CAS DE L’EINZ

L’Einz, una nena tailandesa de 2 anys es va convertir en la persona més jove sotmesa a congelació criònica, preservant el seu cervell moments després de la seva mort amb l’esperança que algun dia pugui ser portada de tornada a la vida. La nena va morir el 8 de gener del 2015, just abans de fer els tres anys.

Llavors els seus pares, tots dos enginyers mèdics, ja havien pres la decisió de donar a Einz una altra oportunitat de viure.

Matheryin Naovaratpong, més coneguda com a Einz

“El primer dia que es va emmalaltir l’Einz, em va sorgir ràpidament aquesta idea que havíem de fer alguna cosa científica per a ella, tot el que fos humanament possible en aquell moment”, diu el seu pare, Sahatorn.

“Vaig sentir un veritable conflicte al meu cor amb aquesta idea, però també necessitava dur-la a terme. Així que vaig explicar la idea a la meva família”.

El cas de l’Einz apareix a SINE FINE quan el Doctor Marshield la utilitza com a exemple per tal de justificar com la criogènica els podria ajudar a aconseguir el propòsit de poder viatjar a l’altre costat, i retornar amb plenes garanties de seguretat per al viatger.

Més informació:

NOTÍCIA EL MÓN 27/11/20

NOTÍCIA BBC NEWS 15/10/20 a>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow by Email
Facebook
Instagram