Universitat de Virginia – DOPS

Division of Perceptual Studies (DOPS), és un grup de recerca universitari altament productiu dedicat a la investigació de fenòmens que desafien els principals paradigmes científics pel que fa a la naturalesa de la consciència humana.

Els investigadors de la DOPS documenten de manera objectiva i analitzen acuradament les dades recopilades sobre experiències humanes extraordinàries, com les experiències properes a la mort, la supervivència de la consciència més enllà de la mort del cervell humà, la reencarnació…

A la novel·la, el Doctor Frank Marshield de la DEPS a Charlottesville (Virgínia) es converteix en un dels principals personatges de la història com el principal motor teòric i científic del viatge a l’altra banda que el nostre protagonista, en Roger Gilabert intenta portar a terme.

Més informació:

DIVISION OF PERCEPTUAL STUDIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow by Email
Facebook
Instagram