ELISABETH KÜBLER-ROSS

L’Elisabeth Kübler-Ross (Zuric, 8 de juliol de 1926-Scottsdale, Arizona, 24 d’agost de 2004) va ser una psiquiatra i escriptora suissa-nord-americana, una de les principals expertes mundials en la mort, les persones moribundes i les cures pal·liatives.

Personatge important dins la història, apareix en diversos moments al llarg de la novel·la, tant els seus estudis com la mateixa Fundació (FEKR).

L’Elisabeth Kübler-Ross va canviar la manera com occident observava, tractava i entenia la mort. Ella la va humanitzar i va introduir les cures pal·liatives. Ens va ensenyar també a afrontar-la amb la seva cèlebre teoria sobre les fases del dol i ens va recordar que aquell final no era tan terrible per al que marxava. Va marcar tendència i ens va deixar un llegat indiscutible, que avui dia segueix molt present.

Més informació:

FUNDACIÓ ELISABETH KÜBLER-ROSS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow by Email
Facebook
Instagram