UN EQUIP DE CIENTÍFICS ESTUDIA QUÈ SUCCEEIX DESPRÉS DE LA MORT

Un equip de científics, liderats pel doctor Sam Parmia, va estudiar les experiències de persones que estaven a la vora de la vida o la mort i va arribar a algunes conclusions molt interessants.

Les troballes, segons Medical Xpress, es van presentar al Simposi de reanimació de l’American Heart Association el novembre d’aquest any.

Els investigadors van entrevistar 567 persones que van patir una aturada cardíaca seguida de reanimació cardiopulmonar (RCP). Tots els participants van parlar sobre com se sentien.

Mort clínica: l’estudi

Els resultats van ser diferents de somnis, visions o al·lucinacions.
En detall, com van afirmar els participants de l’estudi, van experimentar una sensació de separació de la consciència del cos, i això va passar sense efectes secundaris com ara dolor o agonia, i també van avaluar la seva vida, accions, intencions i pensaments en relació amb altres persones. .

També se’n va provar l’activitat cerebral latent: tots els esclats d’activitat registrats, incloses les ones gamma, delta, theta, alfa i beta, que van durar fins a una hora després de la reanimació.


Molts d‟aquests impulsos s‟originen en persones conscients involucrades en processos mentals complexos com el pensament, la recuperació de la memòria i la percepció conscient.

S’ha establert que a la vora entre la vida i la mort una persona experimenta una experiència conscient interna única

Els senyals elèctrics mesurables detectats de l’augment de l’activitat cerebral, juntament amb les històries de records de la mort, suggereixen que l’autoconsciència humana, com altres funcions biològiques del cos, probablement no sempre s’atura immediatament amb l’inici de la mort .

És necessari determinar més completament els biomarcadors dels records de mort d’una persona i controlar les conseqüències psicològiques a llarg termini després de fer la reanimació cardiopulmonar associada amb una aturada cardíaca, assenyalen els científics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow by Email
Facebook
Instagram