JOSÉ MIGUEL GAONA

En José Miguel Gaona Cartolano va néixer a Brussel·les. Llicenciat en Medicina amb Excel·lent. Doctor en Medicina (cum laude) a la branca de Psiquiatria per la Universitat Complutense de Madrid, és màster en Psicologia Mèdica i especialista en Psiquiatria Forense.

En els darrers anys ha treballat en el camp de la neuroteologia, ciència que estudia els fenòmens místics i espirituals des d’una perspectiva neurològica. En aquesta línia, dirigeix ​​el Projecte Túnel (Facebook), un lloc de trobada per a milers de persones que han patit experiències properes a la mort (ECM) i que volen compartir aquestes experiències o abordar-les des d’un punt de vista terapèutic.

Ha estat un dels directors de IANDS Espanya (International Association of Near-Death Studies) i participa en treballs al camp de les EPM juntament amb el Dr. Bruce Greyson de la Unitat d’Estudis Perceptuals de la Universitat de Virginia Occidental i la Dra. Holden de la North Texas University.

A la nostra història, el doctor Gaona, apareix als primers llocs com a estudiós de prestigi, quan en Roger Gilabert està investigant a la xarxa (internet) sobre tot allò que fa referència a la vida més enllà de la mort.

Més informació:

WEB PERSONAL DEL DOCTOR GAONA

PROJECTE TÚNEL A FACEBOOK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow by Email
Facebook
Instagram